Επιστροφές

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε όλα τα προϊόντα, ή μέρος αυτών, που παραγγείλατε από το pasxos.gr, εκτός από:

  • Προϊόντα που κόβονται στις επιθυμητές σας διαστάσεις (π.χ. κουρτίνες-υφάσματα επιπλώσεων).
  • Προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας και δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας (π.χ. παραγγελίες σε στρώματα).
  • Προϊόντα που δεν είναι δυνατή η επιστροφή τους για λόγους υγιεινής (μαξιλάρια-στρώματα).

 

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποια προϊόντα, θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε με ένα e-mail στο info@pasxos.gr για την επιστροφή –χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας ανακοινώσετε το λόγο που τα επιστρέφετε– και μετά να μας αποστείλετε τα προϊόντα, εντός δακατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα τα παραλάβετε, στη διεύθυνση του καταστήματος:
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 27, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΚ 16342, ΑΘΗΝΑ.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που μας επιστρέφετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε, δηλ. χωρίς να έχει παραβιαστεί ή να έχει χαλάσει η συσκευασία τους, και να συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης που έχουν αποσταλεί ή με δελτίο αποστολής σε περίπτωση τιμολογίου.

 

Στην περίπτωση της επιστροφής, επιβαρύνεστε μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων στην έδρα μας. Αν η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας τότε αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία επιστροφής των προϊόντων.

 

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.