Η εταιρεία μας

Χαλιά και μοκέτες: ένα δείγμα από τη μεγάλη συλλογή του καταστήματός μας. Ετοιμοπαράδοτα ή κατά παραγγελία, σε προσιτές τιμές.

«Τα συστατικά της επιτυχίας μας είναι μάλλον κοινότυπα: η προσοχή στη λεπτομέρεια, το μεράκι, η συνεχής ενημέρωση και φυσικά η σκληρή δουλειά.»

Γεώργιος Πάσχος

Η εταιρία μας ξεκίνησε τις δραστηριότητες της τον Σεπτέμβριο του 1993.

 

H κύρια ασχολία μας είναι η εισαγωγή και εμπορία κουρτινών και υφασμάτων επίπλωσης. Διαθέτουμε δικό μας εργαστήριο ραφής και κατασκευής κουρτινών και έχουμε τη δυνατότητα να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, με…

  • Δειγματισμό και επιμέτρηση στο χώρο σας
  • Ραφή και κατασκευή κουρτινών
  • Άριστη τοποθέτηση και εφαρμογή

 

Παράλληλα, διαθέτουμε και προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή από:

  • κουρτινόξυλα και συστήματα ανάρτησης κουρτινών
  • περσίδες, ρόμαν, ρόλερ και είδη σκίασης
  • χαλιά και μοκέτες σε επιθυμητές διαστάσεις
  • λευκά είδη και σεντόνια
  • παπλώματα και κουβερλί
  • κρεβάτια και στρώματα της Dunlopillo

 

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών και σεβόμενοι τον σύγχρονο νεοέλληνα αναρτήσαμε σε αυτό το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλες τις προσφορές που είναι διαθέσιμες, ώστε όλοι οι πελάτες μας από όλη την Ελλάδα να έχουν πρόσβαση σε αυτές.

 

Και φυσικά όλα αυτά στις καλύτερες τιμές.

Το φυσικό μας κατάστημα

Επιγραμματικά

Το μεράκι

We’re passionate about our intentions and endeavors… at home and work. You’ll find our hearts right on our sleeves.

Οι άνθρωποι

We’re all on the same WW rocket to success, thus we enjoy collaborating, challenging, & supporting each other on this journey.

Η εμπειρία

Από το 1993 δραστηριοποιούμαστε στα υφάσματα, με δικό μας εργαστήριο ραφής. Ξεκινήσαμε με κουρτίνες και καλύμματα και σήμερα αναλαμβάνουμε επίσης λευκά είδη, ριχτάρια και κάθε ανάγκη διακόσμησης. Στα 25 αυτά χρόνια, έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

Κλασσική διακόσμηση…

Από τις κουρτίνες ενός κλασσικού σαλονιού μέχρι τα καλύμματα καναπέ ενός γραφείου, διαθέτουμε τα πλέον κατάλληλα υφάσματα και προτείνουμε λύσεις που θα αναδείξουν το χώρο, διατηρώντας το ύφος που εσείς θέλετε, τόσο στις τεχνικές ραφής όσο και στο τελικό αποτέλεσμα.

…σε μοντέρνα απόδοση;

Το κλασσικό είναι διαχρονικό και μπορεί να δείχνει μέσα στη μόδα, με τα κατάλληλα υφάσματα και αξεσουάρ. Είναι μια δημοφιλής επιλογή, μεταξύ άλλων επειδή αντέχει στο χρόνο, περιορίζοντας την ανάγκη ανανέωσης. Κάποιοι συνδυασμοί υφασμάτων είναι ιδανικοί για τέτοιες εφαρμογές (όπως η διπλή οργάντζα) – θα βρείτε σχετικές δουλειές μας στο Blog.

Ελάτε να το συζητήσουμε!

Υπάρχουν πράγματα που ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορεί να προσφέρει, όπως η αίσθηση αφης ενός υφάσματος. Επισκεφθείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα, στην Ηλιούπολη (Μεσολογγίου 27 και Πρωτόπαππα) και θα χαρούμε να προσφέρουμε καφέ, να σας δείξουμε δείγματα υφασμάτων και να συζητήσουμε από κοντά ιδέες και λύσεις διακόσμησης.

Instagram