Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης

Η Ιστοσελίδα www.pasxos.gr είναι ένα επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα, και αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας ΠΑΣΧΟΣ ΗΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ, με ΑΦΜ:055078549 , ΔΟΥ:ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, η οποία έχει έδρα στην οδό ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 27, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ ,ΕΛΛΑΔΑ, ΤΚ 16342, τηλ.2109958707 , fax 2109966015, e-mail: info@pasxos.gr.

Η Εταιρία ΠΑΣΧΟΣ ΗΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Προμηθευτών της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, με αριθμό: 1536/13.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε όλα τα προϊόντα ή μέρος αυτών ,που παραγγείλατε από το pasxos.gr, εκτός από:

  • Προϊόντα που κόβονται στις επιθυμητές σας διαστάσεις (π.χ. κουρτίνες-υφάσματα επιπλώσεων).
  • Προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας και δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας (π.χ. παραγγελίες σε στρώματα).
  • Προϊόντα που δεν είναι δυνατή η επιστροφή τους για λόγους υγιεινής (μαξιλάρια-στρώματα)

Στη περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα , θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε με ένα e-mail στο info@pasxos.gr για την επιστροφή , χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας ανακοινώσετε το λόγο που τα επιστρέφετε , και μετά να μας αποστείλετε τα προϊόντα, εντός δακατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα τα παραλάβετε, στην διεύθυνση ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 27 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΚ.16342 ΑΘΗΝΑ.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που μας επιστρέφετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε, δηλ. χωρίς να έχει παραβιαστεί ή να έχει χαλάσει η συσκευασία τους, και να συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης που έχουν αποσταλεί ή με δελτίο αποστολής σε περίπτωση τιμολογίου.

Στη περίπτωση της επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων στην έδρα μας. Αν η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας τότε αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων.

Στη περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα οι χρήστες υποδηλώνουν την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που έχει θέσει ή θα θέσει η Εταιρία στο μέλλον.